BLOG

Super-tablet lanseres denne måneden

Nye tablets strømmer inn på markedet om dagen. Nå kommer snart en godsak som kan kjøre flere forskjellige plattformer, inkludert Nokia og Intels Meego.

6. sep. 2010 - 13:12

Man kan si hva man vil om Apple, men at selskapet er en trendsetter går det ikke an å argumentere på. Etter introduksjonen av iPad har det dukket opp lignende maskiner fra alle kanter. Både Samsung, Huawei og flere andre selskaper har vist frem iPad-konkurrenter, og det ser ikke ut til at tablet-bremsene skal aktiveres med det første.

Les også: Alt om Galaxy Tab

Det tyske selskapet Wetab har vist frem en av de mest interessante maskinene til nå, med samme navn som selskapet, altså Wetab. Med hele 11,6 tommers skjerm, 1,66 GHz Intel Atom N450-prosessor (Den samme som brukes i nye mikro-PCer), 16/32 GB internminne og støtte for minnekort opp til 32 GB ser det ut til å være en svært habil maskin.

N450-prosessoren i maskinen gir deg stor valgfrihet når det kommer til operativsystemer, og den støtter for eksempel både Windows og Linux. I videoen under kjører den på en tilpasset Meego-versjon, og ting ser unektelig lovende ut.

Wetab skal lanseres i løpet av måneden. Når, og om den kommer til Norge er foreløpig uvisst.

Presentasjon av Wetab (tysk tale)

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Kilde: Wetab

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.