KARRIERE

– Steike bra!

LANSERT: Klare for spilling. Fra venstre Atmels Alf Egil Bogen (sponsor), gründer Bård Gamnes, NTNU-rektor Torbjørn Digernes og gründer Gøran Berntsen.
LANSERT: Klare for spilling. Fra venstre Atmels Alf Egil Bogen (sponsor), gründer Bård Gamnes, NTNU-rektor Torbjørn Digernes og gründer Gøran Berntsen. Bilde: Jørn Skogsrud
Dag Yngve Dahle
31. mars 2011 - 13:43

Det første opplaget av Ingeniørspillet ble Ingeniørspillet er utsolgt like før den offisielle lanseringen mandag denne uka.

Medstudenter, støttespillere og NTNUs rektor var på plass under lanseringen, som gikk av stabelen i universitetsbokhandelen Tapir. Bokhandelen vil selge spillet.

Prøv deg på spørsmål fra spillet

Grønnruta

– Vi har gledet oss til denne dagen i seks måneder. Vi er veldig takknemlig for all den støtten vi har fått, fra Atmel, fra NTNU og fra Hydro - som ikke er her i dag - og ikke minst fra alle som har sendt inn spørsmål til spillet, sa Gøran Berntsen, en av gründerne bak spillet.

Medgründer Andreas Bertheussen ga ordet til en av sponsorene bak spillet: Alf Egil Bogen, en av lederne i Atmels avdeling i Norge.

– Jeg fikk jo en litt spesiell telefon i januar, hvor dere forklarte meg konseptet. Først fikk jeg intrykk av at dere var veldig entusiastiske, dere ga meg inspirasjon. Og så kom dette konseptet med spillet. Det er klart at alle som har spilt TP og Geni og er ingeniører, ønsker seg grønnruta. Og hva mer kan vi ønske oss enn et spill med bare grønnruter. Det er jo helt fantastisk, sa Bogen til de frammøtte.

Fra lanseringen av Ingeniørspillet på NTNU Gløshaugen. Alexander Østebø Høiby var den første som kjøpte spillet. Til høyre stolt gründer Andreas Bertheussen.
SPILL: Alexander Østebø Høiby var den første som kjøpte spillet. Til høyre stolt gründer Andreas Bertheussen. Foto: Jørn Skogsrud Jørn Skogsrud

Laget spørrespill for teknologer

Øker interessen

Bård Gamnes, den tredje av studentene bak spillet, ga stolt ordet til NTNUs rektor Torbjørn Digernes.

– Da jeg hørte om idéen til dette spillet tenkte jeg at dette er steike bra. Jeg har sans for et spill som kan bidra til å øke interessen for teknologi, sa NTNU-rektor Torbjørn Digernes før han fjernet duken over tårnet med spill.

Gründertrioen bak spillet planlegger nå et nytt opplag, og jobber også med andre planer for videreutvikling av spillet. 14. april arrangerer NTNU Gløsmesterskap i spillet, noe som etter planen vil bli en årlig foreteelse.

Ingeniørspillet er utsolgt

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.