Sliter du med å slette epost? Da bør du ta en titt på dette gratisprogrammet

Genial løsning på epost-marerittet.

Sliter du med å slette epost? Da bør du ta en titt på dette gratisprogrammet
Nå kan du endelig gjøre IT-avdelingen happy, takket være dagens program-tips! Bilde: Colourbox

Mange av oss får drøssevis med eposter hver eneste dag, og fra tid til annen opplever noen av oss at IT-sjefen kommer med pekefingeren og ber oss slette med hard hånd for å unngå å sprenge alle lagringsgrenser.

Det er ikke enkelt. Det er dessuten tidkrevende å gå gjennom eposten manuelt, for du vil jo ikke slette ting som kan komme til nytte en gang?

Lag et epost-arkiv!

Det er her dagens programtips kommer som en reddende engel.

Det tyskutviklede programmet MailStore sørger nemlig for å arkivere all eposten for deg, og lagre den lokalt på PC-en din, eventuelt på en ekstern disk eller minnepinne.

Deretter kan du gjøre IT-avdeling happy ved å slette med hard hånd.

Les også: Slik navigerer du uten nett med Google Maps

Kraftig søkemotor

For MailStore kan mer enn bare arkivere. Gjennom et enkelt grensesnitt kan du nå søke gjennom hundretusener av arkiverte meldinger på sekunder på en rekke forskjellige måter, takket være en effektiv, innebygd indekseringsløsning.

Og skulle du finne en epost som du gjerne skulle lagret som en MSG-fil eller eksportere tilbake til epostklienten din, så kan du gjøre det også.

Programmet støtter populære webbaserte epostløsninger som Outlook.com, Gmail og Yahoo! Mail, i tillegg til POP3, IMAP, Office 365 og Exchange.

Har du lokal epost som du har hentet gjennom Thunderbird, Outlook eller SeaMonkey, så kan MailStore arkivere fra disse også.

Les også: 10 triks for bedre wifi hjemme

Programmet har et enkelt grensesnitt med søkefelt øverst til venstre. De aller fleste epost-løsninger støttes. MailStore

Gratis- og betalversjoner

Programmet er gratis for privat bruk, og kommer også i portabel utgave som ikke trenger installasjon. Kravet for å kjøre MailStore er en PC med Windows XP eller nyere.

En serverutgave for bedrifter er også tilgjengelig, men denne koster penger.

Du finner mer informasjon og kan laste ned MailStore fra denne siden.

Les også:

Slik ser Microsoft på Office-fremtiden

Dette gjør vi i skjul mens vi er på kontoret

Slik får du orden på bildene dine  

Les mer om: