KARRIERE

Selger nye 3000 spill

SALG: Et nytt opplag av Ingeniørspillet gjør at gründerne Bård Gamnes (til venstre) og Gøran Berntsen har hektiske dager.
SALG: Et nytt opplag av Ingeniørspillet gjør at gründerne Bård Gamnes (til venstre) og Gøran Berntsen har hektiske dager. Bilde: Dag Yngve Dahle
Dag Yngve Dahle
11. aug. 2011 - 10:09

Bård Gamnes, en av de tre gründerne bak Ingeniørspillet, har det travelt om dagen. Han jobber med å få alt klart til runde to i lanseringen av spillet.

Laget spørrespill for teknologer

Interesse

– Det andre opplaget på 3000 spill ankom nylig fra Tyskland. Spillene skal være til salgs i butikker og hos forhandlere til helga, og vil dermed være klare til semesterstart kommende mandag, sier Gamnes til Teknisk Ukeblad.

Gründerne utviklet spillet mens de var sivilingeniørstudenter i entreprenørskap ved NTNU.

Etter at de lanserte spillet i mars, nærmest eksploderte interessen. Mange flere enn de hadde forventet ville kjøpe spillet.

Spørrekort til Ingeniørspillet, som er utviklet av tre studenter ved NTNU.
SPØRSMÅL: Slik er ett av kortene til spillet. Dag Yngve Dahle

Distribusjon

Allerede etter noen uker var hele førsteopplaget på 1000 spill Ingeniørspillet er utsolgt .

Etter den solide velkomsten til det første opplaget, har trioen tatt sjansen på å bestille et større andre opplag, nemlig 3000 spill.

– Vi forventer stor interesse også denne gangen. Nå har vi fått avtaler med flere distributører, slik at vi er bedre dekket over hele landet. Vi har også en avtale med SiT Tapir og Akademika, som nå har fusjonert. Vi tror denne fusjonen vil sikre enda bedre tilgjengelighet for interesserte kjøpere, sier Gamnes.

Ingeniørspillet er utsolgt

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.