BLOG

Samsungs første Windows Phone 7-telefon?

Neste måned lanseres Windows Phone 7 for fullt, og det ser ut til at Samsungs første telefon med plattformen heter i8700.

Samsung er utvilsomt den produsenten som er minst redd for å teste ut nye mobilplattformer i telefonene sine. At selskapet stod oppført som en av Microsofts hovedpartnere da Windows Phone 7 ble presentert i februar kom derfor ikke som noen bombe.

Når det først begynte å dukke opp ryktebilder av kommende Windows Phone 7-telefoner var Samsung også blant de første som ble "avslørt", med utviklertelefonen Cetus i917.

Les også: Her er Windows Phone 7-hemmelighetene

Siden Cetus i917 er en utviklertelefon, er det ingen automatikk i at den vil havne på markedet for oss dødelige. Det er nok større sjans for at bildene som har dukket opp de siste dagene viser Samsungs reelle debutmodell. Telefonen på bildene har fått modellnavnet i8700, kjører på Windows Phone 7 og har 8 GB internminne.

Nå har vi faktisk ikke funnet noen flere detaljer enn det du kan se på bildene, men siden det er en Windows Phone-modell kan du forvente en prosessor på minst 1 GHz, 4 tommers skjerm, støtte for multitouch og ellers det meste av teknologi. 

Kameraet har ikke fått noe skrytetekst om antall megapiksler og blendergrenser, så dette er nok en mindre prioritert del av telefonen.

Om vi skulle komme over flere detaljer om telefonen de neste dagene, poster vi selvsagt en oppdatering.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Kilde: Gizmodo

Relatert:
- Samsung lanserer superprosessor
Les mer om: