PODKAST

Podkast: Gode nyttårsforsetter for å spare energi hjemme

Det er ikke alt som trenger å koste penger for å spare mye penger

Gir gode energiråd: Daglig leder i Norsk Varmepumpeforening,  Rolf Iver Mytting Hagemoen er opptatt av å redusere energiforbruk. IKke alt trenger å koste mye.
Gir gode energiråd: Daglig leder i Norsk Varmepumpeforening, Rolf Iver Mytting Hagemoen er opptatt av å redusere energiforbruk. IKke alt trenger å koste mye. Foto: Odd Richard Valmot
27. des. 2019 - 05:11

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Podkastpromobilde

Vi skulle tro at når vi spurte daglig leder i Norsk Varmepumpeforening, Rolf Iver Mytting Hagemoen, om å være med i en podkast om energisparing i boligen, at varmepumper vil være svaret på alle sparetiltak. Men nei. Selv om varmepumper er det som ligger ham på hjertet peker Mytting Hagemoen på en lang rekke smarte tiltak som mange av oss kanskje glemmer å tenke på i hverdagen. Spesielt de som bor i eldre boliger, og det gjelder jo de fleste, kan ha nytte av å lytte til noen gode råd.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podkasten Teknisk Sett

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste ned og høre på vei til jobben på fredager.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.