ENERGI

Østfoldsbedrifter vil lagre 630.000 tonn  CO2 i Nordsjøen: Inngår intensjonsavtale med Northern Lights

Borg CO2 og Northern Lights har signert en intensjonsavtale om utvikling av CO2-fangst, transport og lagringsløsninger for industribedrifter i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden.

Borg CO2 og Northern Lights har signert en intensjonsavtale om utvikling av CO2-fangst, transport og lagringsløsninger for industribedrifter i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Her ved Tore Lundestad, daglig leder i Borg CO2 og Havnedirektør i Borg Havn.
Borg CO2 og Northern Lights har signert en intensjonsavtale om utvikling av CO2-fangst, transport og lagringsløsninger for industribedrifter i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Her ved Tore Lundestad, daglig leder i Borg CO2 og Havnedirektør i Borg Havn. Foto: Borg CO2
Ina AndersenIna AndersenJournalist
16. apr. 2021 - 07:42

Borg CO2 er et samarbeidsprosjekt mellom 18 partnerbedrifter, inkludert Norske Skog Saugsbrugs, Frevar, Sarpsborg Avfallsenergi, Kvitebjørn Bio-El og Borregaard, samt Borg Havn som vert for en fremtidig CO2-terminal.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.