BLOG

Oppfølger til Sony Ericsson X10 Mini?

Det hagler Sony Ericsson-rykter om dagen. Nå er det som kan se ut til å være oppfølgeren til sjarmøren X10 Mini avbildet.

29. des. 2010 - 16:47

Det er under to måneder til Mobile World Congress i Barcelona, noe som betyr at de neste ukene vil være preget av lekkasjer, ryktebilder og ubekreftet informasjon rundt kommende mobiltelefoner.

Sony Ericsson har tradisjonelt sett vært den produsenten med flest lekkasjer i forkant av arrangementet, og det ser ikke ut til at dette vil forandre seg. De siste dagene har det både dukket opp bilder av et nytt kameraflaggskip og det som ser ut til å være oppfølgere til Xperia X10.

Arvtaker til X10 Mini avbildet

Nå har det også dukket opp bilder av noe som etter alt å dømme ser ut til å være arvtakeren til den lille sjarmøren X10 Mini.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i TrondheimBildet er hentet fra Xperiax10.net.

På toppbildet i denne artikkelen får du ett inntrykk av størrelsen, som har en bredde tilsvarende lengden mellom R-tasten og I-tasten på et vanlig qwerty-tastatur. Ikke digre greier, med andre ord.

Spesifikasjonene skal selvsagt være hakket kvassere enn den nåværende X10 Mini-utgaven. Blant annet skal prosessoren ha en hastighet på 1 GHz istedenfor 600 MHz. Mest sannsynlig snakker vi om en andregenerasjons Snapdragon-plattform, som yter bedre per MHz enn plattformen som står i for eksempel Xperia X10.

At ytelsen er bedre er det ikke noen tvil om. Benchmark-bildene fra den lekkede telefonen leverer nemlig resultater på nivå med kraftpakken Nexus One.

Telefonen som er avbildet kjører på Android 2.3 Gingerbread, så da har vi ihvertfall fått bekreftet at Sony Ericsson denne gangen henger med i svingene. Da spørs det bare å se hvor kjappe de er over på Android 3.0, som sannsynligvis ikke er langt unna.

Forvent flere Sony Ericsson-rykter i ukene som kommer!

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg.

Kilde: Xperiax10.net

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.