BLOG

Ny toppmodell fra LG lekket

Det har dukket opp bilder av det som skal være LG "B".

17. des. 2010 - 11:13

Dersom du ser bort fra enkeltmodeller som designtelefonen GD880 og den strålende Android-telefonen P500 Optimus One, har det vært temmelig stille fra LGs side i år. Vi håper (og tror) at dette skyldes at produsenten jobber hardt med neste års toppmodeller.

Vi har allerede skrevet mye om en av disse, LG Star (også kjent som Optimus 2X) - som etter alt å dømme blir den første telefonen på markedet med to prosessorer.

Ny toppmodell

Nå har nettstedet Phandroid fått tak i bilder av en  hittil ukjent LG-telefon, som foreløpig bare har kodenavnet "B". Denne har en fire tommers LCD-skjerm og minner i det store og det hele om Samsung Galaxy S.

Ut fra sammenligningsbildet (øverst i artikkelen) med Galaxy S og iPhone 4 ser skjermen ut til å være svært lyssterk. Her må det selvsagt tas forbehold om at effekten forsterkes av at lysstyrken på både Apples og Samsung telefon helt åpenbart er skrudd ned noen hakk (eller satt til auto), mens LG "B" kjører full styrke.

Av andre spesifikasjoner vet vi lite annet enn at "B" kjører på Android 2.2, men da LG er kjapt ute med nye versjoner er det ikke umulig at den oppgraderes til 2.3 før en offisiell lansering.

Ellers gjetter vi at skjermoppløsningen ligger på 800 x 480 piksler, at du får minst 512 MB arbeidsminne og en variant av ARM Cortex A9-prosessoren som sannsynligvis blir brukt av samtlige produsenter neste år. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert som den dukker opp. Inntil videre kan du se flere bilder hos Phandroid.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.