KARRIERE

Ny direktør i Teknisk Ukeblad

NY DIREKTØR: Jan M. Moberg er ansatt som ny administrerende direktør i Teknisk Ukeblad, og tiltrer 12. oktober.
NY DIREKTØR: Jan M. Moberg er ansatt som ny administrerende direktør i Teknisk Ukeblad, og tiltrer 12. oktober. Bilde: Morten Gulden
Mona StrandeMona StrandeJournalist
24. sep. 2009 - 13:47

Jan M. Moberg (49) sier han har tatt jobben med mål om å videreutvikle Teknisk Ukeblad Media, og skape flere nye produkter og inntektsstrømmer.

– Posisjonen Teknisk Ukeblad har er sterk, men må befestes ytterligere. Jeg vil satse på en kombinasjon av å videreutvikle det man har, og skape nye ting, sier Moberg, som tiltrer i stillingen 12. oktober.

Initiativ og løsninger

Han omtaler Teknisk Ukeblad som et av de mest spennende forlagshusene i Norge, posisjonert innenfor svært viktige stoffområder:

– Teknisk Ukeblad er for eksempel en unik kilde til kompetanse innen områder som står høyt på den internasjonale agendaen. Ny energi, oljeindustri, miljøvern og CO2-problematikk er gode eksempler. I tillegg omhandler forlagets titler norsk skaperkraft. Teknisk Ukeblad Medias produkter når lesere som sitter på både initiativ og løsninger som vil bidra til at vi får noe å leve av også etter oljen, sier Moberg.

Bred mediebakgrunn

Moberg var administrerende direktør i Edda Media inntil februar i år. Han er styreleder i Mamut ASA og har tidligere blant annet vært direktør for nye medier hos Orkla Media og Telenor Internett. Han har også jobbet som journalist og fagredaktør i Hegnar Media.

Moberg er utdannet sivilingeniør ved University of Portland og har i tillegg en MBA fra University of Washington i Seattle.

Haugstad ansvarlig redaktør

Nyhetsredaktør Tormod Haugstad vil gå inn som ansvarlig redaktør i Teknisk Ukeblad fra 12. oktober.

Han er i dag konstituert som ansvarlig redaktør.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.