ENERGI

NVE-sjefen: – «Alle» vil ha billigere strøm og mer kraft, uten nye utbygginger. Det er ikke mulig

NVE får kjeft for høye strømpriser og vindkraft på land, men etter skredet i Gjerdrum har kommunen og evakuerte takket Kjetil Lund og hans ansatte for faglig kompetanse og innsats.

NVE-direktør Kjetil Lund har personlig engasjert seg mye i arbeidet som hans ansatte gjør i og rundt skredgropa i Gjerdrum. NVE har fått 200 millioner kroner i ekstrabevilgning av regjeringen for å sikre området.
NVE-direktør Kjetil Lund har personlig engasjert seg mye i arbeidet som hans ansatte gjør i og rundt skredgropa i Gjerdrum. NVE har fått 200 millioner kroner i ekstrabevilgning av regjeringen for å sikre området. Foto: Sverre Chr. Jarild
27. mars 2021 - 12:51

Kjetil Lund sitter på hjemmekontor. I rekkehuset på Røa kan det i perioder være krevende å få arbeidsro når kona Randi, to døtre og en sønn på 13, 15 og 17 år, skal jobbe og undervises på video. Pandemiens hverdag, februar 2021.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.