BLOG

Nokia N8 i salg i september

Vi er mange som holder pusten mens vi venter på Nokias første Symbian^3-telefon. Nå er den i anmarsj.

29. juli 2010 - 14:24

Nokia har ikke holdt tilbake på informasjon rundt sitt kommende flaggskip N8, og produsenten har allerede lagt ut både bilder og full spesifikasjonsliste på hjemmesidene sine.

Det som imidlertid har vært litt diffust er lanseringsdatoen, men nå begynner det å dukke opp klare tegn på at september er måneden ting begynner å skje. I Italia loves det levering i september.

Italia er blant landene der Nokia tilbyr forhåndsbestilling av N8, som du kan se av bildet ovenfor (hentet herfra). Prisen for telefonen er 469 euro, som tilsvarer 3749 kroner med dagens valutakurs.

I nettbutikken loves det levering i september. Nå er det riktignok ikke uvanlig at nettbutikker er litt optimistiske på leveringsdatoer, men da denne er integrert i produsentens egne hjemmesider er det ingen grunn til å tvile på informasjonen.

Nå er det heldigvis blitt slutt på tiden der Norge fikk alle interessante telefoner måneder etter andre europeiske land, så vi antar at N8 dukker opp i butikkhyllene også her til lands i september.

Les mer om Nokia N8

Kilde: Nokia via Engadget

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.