BLOG

Nexus One og Nexus S får Android 2.3.3

Endelig får du Gingerbread på Nexus One.

23. feb. 2011 - 11:43

Om du har en Nexus One, går du sannsynligvis og venter på en oppgradering fra Froyo (2.2.x) til Gingerbread (2.3.x). Nå ser det ut til at ventetiden går mot slutten,

Ifølge den siste Twitter-oppdateringen fra Google Nexus har Google allerede begynt å rulle ut 2.3.3-oppdateringen til både Nexus One og Nexus S (sistnevnte har allerede versjon 2.3), og den skal være på plass i alle markeder iløpet av de neste ukene.

Ved å laste ned den nye oppdateringen lander du på aller nyeste versjon av Gingerbread, altså 2.3.3. Nytt i forhold til forrige versjon er blant annet utvidet NFC (Near Field Communication)-støtte og et par bug-fikser. 

Oppdatert: Viktige Facebook-endringer

Versjon 2.3.3 av Android byr på en vesentlig endring vi ikke fikk med oss tidligere i dag: Facebook-kontaktene dine vil ikke lenger dukke opp i den vanlige kontaktlisten din. Dette er gjort fordi det ikke er mulig å eksportere Facebook-kontaktene videre til for eksempel Gmail- eller Exchange-serveren, noe Google mener gir en falsk følelse av dataportabilitet.

Du vil fremdeles ha tilgang til Facebook-kontaktene dine, men altså ikke gjennom Android-kontaktlisten din. Les mer om dette hos Android Police.

Takk til Thomas S. Dale for tipset!

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.