BLOG

Nå får du snart betalte Android-apps

I løpet av de neste to ukene rulles betalversjonen av Android Market ut for fullt her i Norge.

1. okt. 2010 - 14:23

I den evige krangelen om hva som er best av Android og iOS er det ett argument vi ikke har kunnet slå: I iOS har du tilgang til fullversjonen av samtlige apps som er gitt ut, med en velfungerende betalingsløsning.

Har du hatt en Android-telefon derimot, har du møtt et stort, men likevel amputert utvalg av programmer. Både bunnsolide fullversjoner til en hundrelapp og morsomme spill til 20 kroner har vært utilgjengelig her i landet. Enkeltprogrammer har riktignok latt deg kjøpe aktiveringskode på nettet, og latt deg oppgradere demoversjoner på denne måten, men dette er langt fra vanlig, og heller ikke like sømløst som å betale med et par klikk på mobilen.

Derfor er vi særdeles fornøyde med dagens gladnyhet fra Google: I løpet av de neste ukene skal betalingsløsningen med en tilhørende, diger database av spill og programmer rulles ut i Norge.

Vi gleder oss i massevis til å ta fatt på det store utvalget betalingsprogrammer der ute, og du som leser kan også forvente mer guider og minitester av mer omfattende programvare og spill.

Nå klør vi i hendene etter å ta fatt på fullversjonen av Robo Defense.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.