MOBIL

Nå blir Hotmail seriøst

Exchange-synkronisering blir endelig tilgjengelig for Windows Live-brukere. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
28. aug. 2010 - 15:37
Vis mer

For mange var Hotmail selve introduksjonen til e-post, og mange har fortsatt sin primære e-postadresse gjennom denne tjenesten. Et problem med Hotmail har vært at det har vært vanskelig å få tilgang til e-posten på mobilen gjennom den vanlige e-postklienten, og muligheten var ikke på plass før i fjor.

Nå tar Microsoft Hotmail og Windows Live ett steg fremover, og aktiverer støtte for Exchange Active Sync i sin gratis e-posttjeneste. Ifølge ZDnet.co.uk skal dette komme på plass førstkommende mandag, 30. august.

Les også:

5 jobbtelefoner som duger

De beste tastatur-mobilene 


Push

For deg som bruker Hotmail eller Windows Live betyr dette at du nå kan få push på telefonen din. Det vil si at ny e-post dukker opp på telefonen det øyeblikket den er mottatt på e-posttjeneren. 

I tillegg åpner dette for Exchange-synkronisering av kontakter og kalender mellom PC og mobil, slik at du alltid har tilgang til kontaktene dine, og endringer som gjøres på PC-en eller en eller flere mobiler vil automatisk oppdateres. Dermed er kontaktlisten din alltid oppdatert på alle enhetene dine.

Ute etter en god e-postmobil? Sjekk disse testene:

Nokia E72

Sony Ericsson Aspen

Samsung Galaxy S

Sony Ericsson Vivaz Pro 


Finnes for Gmail

Exchange Active Sync er et Microsoft-system, og har vært tilgjengelig for Gmail-brukere en stund, så man kan si at det var på høy tid at Microsoft kom med støtte for dette på sine egne tjenester.

Exchange for Hotmail har vært aktivt som en testtjeneste en stund, og du kan allerede nå forsøke å sette opp tjenesten på din mobil.

Se faktaboksen for informasjon om hvordan du setter opp Exchange Active Sync for din Hotmail-adresse.

Kilde: ZDnet.co.uk

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.