BLOG

Nå begynner det å ligne på noe, Apple!

Apple har vist frem den neste versjonen av Iphone OS. Her er de seks viktigste endringene.

9. apr. 2010 - 15:16

Iphone OS 4.0 kommer med en rekke oppgraderinger i forhold til tidligere versjoner. Her er de seks viktigste punktene, rangert etter våre subjektive preferanser.

1. Multitasking

Det tok noen år, men nå har Apple endelig fått fingeren ut og gitt Iphone OS muligheter for multitasking. For deg som er ukjent med uttrykket, betyr dette enkelt og greit at du kan bytte mellom programmer uten å avslutte dem.


2. Mapper

Du skal ikke laste ned veldig mange applikasjoner før menysystemet i Iphone blir en jungel av ikoner. I Iphone OS 4 kan du lage mapper, og dermed ha egne seksjoner for programmer i samme sjanger.

3. Forbedret e-post

Iphone OS 4 har støtte for Exchange Server 2010. I tillegg kan du ha flere forskjellige Exchange-kontoer. Du får nå også en felles innboks for alle e-post-adressene dine, samtidig som muligheten for å vise én innboks av gangen er beholdt. 

Sikkerhetsmulighetene er også forbedret.

4. Iad

Kort fortalt, slutt på dårlig formaterte reklamer inni applikasjonene dine. Fra nå av er det Apple som tar seg av integreringen, og de lover at det skal se pent ut.

5. Game Center

Apple gjør som Sony og Microsoft, og lager et online spillmiljø. Her kan du lage spillerprofil, legge til venner og samle achievment points.

6. Støtte for e-bøker

Iphone OS 4 har hentet elementer fra Ipad, blant annet muligheten for å laste ned og lese elektroniske bøker.

Vi skal ikke utdype noe mer her, siden det allerede eksisterer tusenvis av artikler om Iphone OS 4 på nettet. Her er de du bør sjekke ut:

Norske:Utenlandske:

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.