PODKAST

Med Atles autonome hjul skal ting kunne flytte seg selv

Vi snakker med Atle Timenes i Wheel.me.

Dagens gjest: Atle Timenes.
Dagens gjest: Atle Timenes.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
23. jan. 2019 - 05:15

Atle Timenes og hans medgründer i wheel.me har bokstavelig talt funnet opp hjulet på nytt. Hjul-løsningen deres gjør det mulig å gjøre møbler og annet trillbare i en håndvending, og er allerede i bruk.

Men wheel.me vil utvikle løsningen videre. og gjøre stoler, bord, sykehussenger og vegger autonome og talestyrte. Sykehussenger skal kunne ta seg fram selv ,skillevegger skal kunne dele inn møterom på et blunk, og i et stort konferanserom skal 500 stoler klare å flytte seg selv uten å skape kaos.

Vi snakker med Atle Timenes i Wheel.me om det nye norske hjulet, og den autonome fremtiden til tingene rundt oss.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.