BRØYTESTIKKER

Marianne Gjerde blir daglig leder i Arvid Gjerde

Ny generasjon overtar driften av firmaet.

Fv. gründer og styreleder Arvid Gjerde, påtroppende daglig leder Marianne Gjerde og avtroppende daglig leder Marcus Brevik.
Fv. gründer og styreleder Arvid Gjerde, påtroppende daglig leder Marianne Gjerde og avtroppende daglig leder Marcus Brevik. Foto: Bjørn Olav Amundsen
30. aug. 2023 - 12:55

– Jeg gleder meg til utfordringen og ser frem til å ta over stillingen som daglig leder, sier Marianne Gjerde i en pressemelding.

– Det er dette jeg har forberedt meg til gjennom utdanning og arbeidserfaring, og jeg vet jeg har de aller beste folkene med meg, sier hun.

Marianne Gjerde er eneeier av selskapet og begynner som daglig leder 1. september.

Marcus Brevik ble rekruttert som daglig leder i Arvid Gjerde i 2015 og har vært en viktig ressurs i generasjonsskiftet fra gründer Arvid Gjerde til Marianne Gjerde.

– Jeg har satt stor pris på de nesten ni årene jeg har fått arbeide med alle de svært kompetente medarbeiderne i selskapet, samt det gode samarbeidet jeg har hatt med Arvid og Marianne Gjerde, sier Marcus Brevik. Han går over i ny stilling som daglig leder i Nordveggen fra 1. oktober.

– Jeg ønsker å takke Marcus Brevik for innsatsen, og ønsker han lykke til i Nordveggen. Jeg ønsker også Marianne lykke til i stillingen som daglig leder, sier gründer Arvid. Han vil fortsette som styreleder i selskapet som før.

Administrerende direktør i Offshore Norge, Hildegunn T. Blindheim.
Les også

Fornybar-topp: – Vil bli en lønnsom næring uten behov for subsidier

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.