BYGG

Lederskifte i Ragn-Sells etter 23 år

Maskiningeniør Vidar Svenning Olsen tar over som administrerende direktør etter Bjørn Hoel.

Vidar Svenning Olsen (til venstre) tar over som administrerende direktør i Ragn-Sells etter Bjørn Hoel.
Vidar Svenning Olsen (til venstre) tar over som administrerende direktør i Ragn-Sells etter Bjørn Hoel. Foto: Ragn-Sells
Knut BjørheimKnut BjørheimJournalist
2. sep. 2019 - 16:23

Bjørn Hoel har vært administrerende direktør i Ragn-Sells siden 1996. Hoel skal fortsette i selskapet som seniorrådgiver med sirkulær økonomi som sitt hovedområde, samtidig som han skal representere selskapet i ulike styrer, skriver Ragn-Sells i en pressemelding.

Under Bjørn Hoel har det familieeide gjenvinningsselskapet nådd en samlet omsetning på 1,8 milliarder kroner. I tillegg til å være leder i Norge i 23 år, har Hoel vært administrerende direktør i åtte år for Ragn-Sells i Danmark.

– Nå er det viktig og riktig å la yngre krefter overta ledelsen og utviklingen av selskapet, sier Hoel ifølge meldingen.

Panteautomat, kvinne får penger tilbake.
Les også

Kan pante kaffekoppen på gata og få pengene rett på konto

Etterfølgeren, Vidar Olsen, kommer fra stillingen som driftsdirektør i Ragn-Sells. Han startet i selskapet for 15 år siden og har hatt flere roller underveis. Han er utdannet agronom og maskiningeniør.

– Ragn-Sells' hovedoppgave er å tilby gode avfallsløsninger for næringslivet og andre. Jeg ser at vi er nødt til å komme oss fra en lineær til en sirkulær økonomi for å sikre ressurstilgang for fremtidige generasjoner. Dette er et lederansvar som næringslivet må ta, ikke bare politikerne og de unge, sier Vidar Olsen, som får cirka 400 ansatte under seg i den nye stillingen.

Oslo 20240123. 
Oddmund Løkensgard Hoel (Sp) tar over som forsknings- og høyere utdanningsminister etter at Sandra Borch (Sp) trakk seg fredag 19. januar 2024. Her under nøkkeloverrekkelse i Kunnskapsdepartementet.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Les også

Klare forventninger til ny minister: – Vi står overfor en kompetansekrise

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.