Lederskifte i Ragn-Sells etter 23 år

Maskiningeniør Vidar Svenning Olsen tar over som administrerende direktør etter Bjørn Hoel.

Lederskifte i Ragn-Sells etter 23 år
Vidar Svenning Olsen (til venstre) tar over som administrerende direktør i Ragn-Sells etter Bjørn Hoel. Foto: Ragn-Sells

Bjørn Hoel har vært administrerende direktør i Ragn-Sells siden 1996. Hoel skal fortsette i selskapet som seniorrådgiver med sirkulær økonomi som sitt hovedområde, samtidig som han skal representere selskapet i ulike styrer, skriver Ragn-Sells i en pressemelding.

Under Bjørn Hoel har det familieeide gjenvinningsselskapet nådd en samlet omsetning på 1,8 milliarder kroner. I tillegg til å være leder i Norge i 23 år, har Hoel vært administrerende direktør i åtte år for Ragn-Sells i Danmark.

– Nå er det viktig og riktig å la yngre krefter overta ledelsen og utviklingen av selskapet, sier Hoel ifølge meldingen.

Les også

Etterfølgeren, Vidar Olsen, kommer fra stillingen som driftsdirektør i Ragn-Sells. Han startet i selskapet for 15 år siden og har hatt flere roller underveis. Han er utdannet agronom og maskiningeniør.

– Ragn-Sells' hovedoppgave er å tilby gode avfallsløsninger for næringslivet og andre. Jeg ser at vi er nødt til å komme oss fra en lineær til en sirkulær økonomi for å sikre ressurstilgang for fremtidige generasjoner. Dette er et lederansvar som næringslivet må ta, ikke bare politikerne og de unge, sier Vidar Olsen, som får cirka 400 ansatte under seg i den nye stillingen.

Les også