BLOG

Kommer endelig Zune-telefonen?

Siste nytt på ryktebørsen i forkant av Mobile World Congress, er at Microsoft skal lansere en Zune-telefon. 

2. feb. 2010 - 16:02

Sist gang Microsoft ble spurt om det noensinne ville komme en Zune-telefon, var svaret like kort som det var oppklarende: Nei. 

Dette hindrer ikke at det jevnlig dukker opp rykter om at produsenten likevel har en "superdupermultimediatelefon" på gang. Den spanske teknobloggen Muycomputer hevder nå å ha fått en 100 prosent sikker bekreftelse på at Microsoft kommer med en Zune-telefon om to uker, altså under Mobile World Congress i Barcelona. 

Ifølge nettstedet skal telefonen veie knappe 70 gram, ha en skjerm på 480 x 272 piksler, og kunne kobles til TV via HDMI. 

Enda mer interessant er det at telefonen visstnok skal kjøre på Windows Mobile 7, en plattform vi i utgangspunktet ikke forventet å se før tidligst i fjerde kvartal i år. De siste dagenes rykter gjør imidlertid at håpet om å se en skikkelig oppgradering av Windows Mobile stadig øker. 

Mer om Windows Mobile-ryktene leser du for øvrig her: 

Direkte konkurrent til Iphone?

Vi skal selvsagt passe oss for å blande Iphone inn i Windows Mobile-artikler, men siden Zune-telefonen etter sigende skal kjøre den samme medieprogramvaren som en vanlig Zune-spiller, på samme måte som Iphone kjører Ipod-programvaren, så er det liten tvil om at Microsoft er ute etter å gi erkenemesisen sin litt konkurranse.

Om det faktisk dukker opp en Zune-telefon, eller om ryktene viser seg å være rent vås (noe alle tidligere rykter rundt Zune-telefoner har vist seg å være) får vi et endelig svar på under Mobile World Congress. Eller muligens før. 

Bildet i denne artikkelen har for øvrig  florert på nettet i lang tid, og viser en vanlig Zune-spiller etter en omgang i Photoshop.  

Kilde: Muycomputer Via: Gizmodo 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.