BLOG

Kom til Norge, Casio!

Noen telefoner er helt perfekte for norske forhold, men da selges de selvsagt kun i Asia. 

31. aug. 2010 - 09:18

Her er et spørsmål vi får veldig ofte: - Jeg skal ha ny telefon, hvilken bør jeg kjøpe?

Standardsvaret på dette spørsmålet er at ingen telefoner passer for alle, og at vi trenger noen kriterier før vi kan svare. I svært mange tilfeller får vi da høre at det viktigste er at telefonen har god talekvalitet og batteri, gode taster og bra kamera - og ja, den må tåle litt deng, siden den forrige mobilen ble ødelagt da den gikk i bakken. 

Per i dag finnes det ikke en mobiltelefon som oppfyller disse kravene på markedet i Norge, men det betyr ikke at den ikke eksisterer. Casio har for eksempel for lengst laget en telefon som er perfekte for norske forhold.

Casio Exilim Mobile ser bra ut, den har mye teknologi og den har et fem megapiksels kamera. Kameraet har bildestabilisator, stor bildebrikke og ekte, optisk zoom. Her har produsenten rett og slett satt bremser på megapiksel-hysteriet og heller konsentrert seg om viktigere deler av optikken. De fleste produsenter har noe å lære her.

I tillegg tåler telefonen både vann og støt, slik at du fint kan ta bilder selv om det regner ute.

Exilim Mobile er bare ett av mange eksempler på herlige, asiatiske telefoner. I en perfekt verden hadde både Casio, Nec, Sharp, Hitachi og Mitsubishi solgt telefonene sine i Europa, men inntil videre må vi nøye oss med å være bitre.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Kilde: Casio

Relatert:

* Slik blir supermobilene

http://www.casiotoughphones.com/exilim_mobile.html

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.