PODKAST

Kampen mot klimakrisen: – Det går ikke fort nok, Jan!

Odd Richard er klimapessimist i vår videosendte jubileumsepisode 150.

VIDEO! Vi skåler for episode 150 og viser her hele episoden på video også.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
19. okt. 2018 - 05:15

Podcasten Teknisk Sett sender i dag episode nummer 150. Vi feirer snart tre års nerding med en liten skål, og viser hele jubileumsepisoden på video! Fortsatt finner du denne og tidligere episoder på iTunes, Spotify, Soundcloud og hvor du ellers pleier å høre den.

Dagens episode har mange temaer - et av dem er klimaendringene. Selv om Odd Richard er teknologioptimist, er han bekymret for tempoet i klimatiltakene. 

– Det går ikke fort nok, Jan! Jeg tenker på barnebarna mine, sier en alvorlig Odd Richard i ukas episode.

Kan kjernekraft være en av løsningene? Energi har i hvert fall vært et gjennomgangstema i Teknisk Sett, med ulike innfallsvinkler. 

Heng med på jubileumsepisoden og hør mer om veivakselen, hydrogen, store TV-er, millitærteknologi og mye annet spennende.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.