OLJE OG GASS

Hvilken plattform er den beste du har jobbet på?

Stem fram din favoritt i Teknisk Ukeblads kåring. 

Fysisk aktivitet er viktig for arbeiderne på sokkelen. Her er et knippe ansatte på Statfjord B i full gang med innebandykamp. Nå kan du være med å kåre Norges beste innretning på norsk sokkel.
Fysisk aktivitet er viktig for arbeiderne på sokkelen. Her er et knippe ansatte på Statfjord B i full gang med innebandykamp. Nå kan du være med å kåre Norges beste innretning på norsk sokkel.
17. nov. 2014 - 10:45

På Troll A-plattformen har Katie Melua sunget i et av plattformbenene, på Visund har de stadig vekk bingo med flotte premier og på Statfjord B har de band som spiller fletta av folk.

Men hva gjør din plattform til den beste på norsk sokkel?

Får du servert den beste maten? Har du den fineste lugaren? Er trimrommet det beste, eller er oppholdsrommet bedre enn din egen stue? Kanskje du er en del av Norges beste arbeidsmiljø?

Les også: Har de en av Norges beste kantiner?

Gi oss innspill

Teknisk Ukeblad har lett med lys og lykte etter hvilke innretninger som opererer på norsk sokkel, og har tatt med alle slags plattformer, inkludert rigger og flytende produksjonsskip (FPSO-er). Hvis du mot formodning ikke skulle finne igjen innretningen du jobber på, send oss en e-post.

Vi har laget en spørreundersøkelse der du kan rangere arbeidsplassen din i seks kategorier:

Les også: Slik er verdens største og mest automatiserte oppjekkbare borerigg

Uhøytidelig

Send oss gjerne bilder eller videoer av innretningen du jobber på, for eksempel av kantinen, boredekket eller spillrommet. Vi publiserer de beste bidragene. Og hvem vet, kanskje din plattform, rigg eller FPSO kommer ut som den aller beste i Norge?

Send dine bidrag til beste.plattform@tu.no, eller ved å klikke på denne linken.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en uhøytidelig kåring, ikke en gjennomgang av teknisk tilstand eller en fyllestgjørende gjennomgang av innretningene på norsk sokkel.

Les også:

Her er den mest kontroversielle plattformen i Arktis

Disse oljefeltene er størst i verden

Dette er verdens 11 største oljeselskaper  

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.