BLOG

Hva skal Samsung vise frem i morgen?

I morgen skal Samsung avduke et eller flere nye produkter i New York.

2. aug. 2010 - 14:25

Samsung er i det dristige slaget for tiden. Selskapet stod allerede klar med Galaxy S da iPhone 4 ble lansert, og nå ser det ut til at de går i ringen med Apple også på andre felt.

Produsenten har kalt inn til pressekonferanse i New York i morgen, der det skal presenteres nye produkter. Nøyaktig hva vi kan forvente å se her er jammen ikke sikkert, men ryktene skal ha det til at produsenten skal ta opp kampen mot to av Apples nøkkelprodukter: iPad og iPod Touch. 

Produktnavnet Galaxy Tab har allerede svirret rundt på nettet en stund, uten at vi har fått noe særlig mer informasjon enn at det skal være en forvokst Galaxy S med 7 tommers skjerm og Android 2.2 under skallet. De siste ryktene vil ha det til at skjermen ikke er av typen AMOLED, men det får vi ikke en endelig bekreftelse på før Samsung selv tar  bladet fra munnen.

Dette bildet kan forresten tyde på at Galaxy Tab kommer med ringemuligheter.

Det snakkes også i gangene om at Samsung skal lansere en PMP (Personal media player). Dette skal være en nedgradert versjon av Galaxy S, uten ringemuligheter, men med mer fokus på film og musikk. Høres det kjent ut?

Lanseringen starter 1030 i New York, altså rundt 1530 norsk tid. Følg med i morgen!

Kilder: Samsung Hub 1, 2. Crunchgear

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.