PODKAST

Hun tilbyr et Tinder for det nye næringslivet

Ukens podcast.

Ukens gjest: Helene Friis.
Ukens gjest: Helene Friis.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
19. apr. 2019 - 05:11

«The Explorer» er et av Innovasjon Norges verktøy for å få blest og interesse for norske løsninger og selskaper som grønne og bærekraftige.

Målet er å spre det glade budskap og øke eksporten, men er utformet som en slags selvbetjeningsløsning hvor bedriftene selv gjør seg synlige i det utstillingsvinduet som Innovasjon Norge har bygget opp. Dessuten vil de inspirere andre norske selskaper til å utvikle seg nye løsninger og bli mer synlige. Her kan selskaper fra hele verden flippe igjennom et vell av ulike løsninger og produkter og knytte kontakter.

Vi har snakket med Helene Friis, som har sluttet i Telenor for å være Kirsten Giftekniv for grønne produkter og ideer i The Explorer.

Podcasten Teknisk Sett 

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.