KARRIERE

Harg er gjenvalgt

FORTSETTER: Marianne Harg er gjenvalgt som president, og sier hun vil jobbe for å gjøre Tekna enda sterkere og mer synlig.
FORTSETTER: Marianne Harg er gjenvalgt som president, og sier hun vil jobbe for å gjøre Tekna enda sterkere og mer synlig. Bilde: Dag Yngve Dahle
Mona StrandeMona StrandeJournalist
19. juni 2011 - 13:35

Marianne Harg, som har ledet Tekna siden 2005, er gjenvalgt som president.

Lise Lyngsnes Randeberg er valgt som ny visepresident.

Vil bli mer synlig

Marianne Harg sier rekruttering til realfag fortsatt vil være en hovedsak for Tekna, men at hun også vil jobbe for at fagforeningen blir mer synlig:

Marianne Harg sier rekruttering til realfag fortsatt vil være en hovedsak for Tekna, men at hun også vil jobbe for at fagforeningen blir mer synlig: VALGT: Marianne Harg (t.h.) fortsetter som president i Tekna. Lise Lyngsnes Randeberg er ny visepresident. FOTO: Tekna

– Jeg vil arbeide spesielt med å få større gjennomslag for en lønnspolitikk med lokale kollektive forhandlinger i staten, som gir større uttelling for høyere utdanning. Det er viktig å få dette til hvis staten skal rekruttere og beholde folk med teknisk-naturvitenskapelig kompetanse, sier hun.

NTNU-engasjert

Teknas nye visepresident Lise Lyngsnes Randeberg har en doktorgrad i biomedisinsk optikk, og er førsteamanuensis innenfor feltet ved NTNU.

Hun har også vært styremedlem ved NTNU, og leder Teknas etatsgruppe der.

Ellers er det følgende medlemmer i Teknas nye hovedstyre: Anders Fjeld, Åsmund Knutsen, Tone Eikeland Solløs, Ingrid Di Valero og Alexander Verlo.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.