BLOG

Galaxy Tab lanseres 2. september

Neste torsdag lanseres Samsungs iPad-konkurrent i Berlin, og det ser ut til at norgeslanseringen følger tett etterpå.

25. aug. 2010 - 11:19

Vi gjettet skammelig feil da vi for noen uker antok  at Samsung skulle lansere Galaxy Tab 11. august i New York. Men denne gangen er vi faktisk helt sikre: Samsung Galaxy Tab skal vises frem i Berlin den 2. september, og i Norge dagen etterpå.

Årsaken er videoen nedenfor, som er lagt ut på Youtube av Samsung selv. Her levnes det ingen tvil.

Uten at vi får noen nøyaktige detaljer, får vi klare hint om hvilke spesifikasjoner vi kan vente oss: Sju tommers skjerm (Sannsynligvis ikke super-AMOLED, da dette nok ville vært nevnt i teaseren), Android 2.2, videotelefoni og det som kanskje er mest interessant for en terminal som dette: "Full web browsing". Sistnevnte er en klar indikasjon på at vi kan forvente full flash-støtte og det man ellers ville forventet av en komplett nettleser.

Teaser: Samsung Galaxy Tab

Får vi se Samsungs "iPod Touch"?

Det er ikke helt umulig at Samsung har et par andre ess i ermet i tillegg til Galaxy Tab. Det har lenge gått rykter om en Galaxy S-klone uten ringemuligheter, altså noe som ville blitt produsentens svar på iPod Touch, og denne er det vel snart på tide at vi får avkreftet eller bekreftet om denne faktisk eksisterer.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Kilde: Samsung

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.