BLOG

Funker Star Wars på Galaxy S? Oh yes!

Det første vi gjorde da vi fikk inn Samsung Galaxy S, var å rippe noen DVD-er for å teste ut skjermen. Selvsagt.

29. juni 2010 - 14:00

Samsung Galaxy S har en fin prosessor, mye minne og en hel del annet snacks å by på. Men vi skal ikke late som vi bryr oss så mye om det akkurat nå, og heller innrømme at det er skjermen vi er mest opptatt av. Samsungs Super-AMOLED-teknologi er helt overlegen når det kommer til bildekvalitet, med forbehold om at den kanskje kan matches av iPhone 4 sitt Retina-panel.

Uansett, vi følte det var naturlig å starte testperioden med å rippe de tre første (altså de tre nyeste) episodene av Star Wars, for å se hva telefonen er god for. Galaxy S leveres med full Divx/Xvid-støtte, så du trenger ikke bale med et lass forskjellige formater før du får ting til å fungere.

Som en filmtelefon er Galaxy S det beste vi har sett til nå. Videoene har ikke antydning til hakking, bildet er krystallklart og fargene er helt rene. Det er heller ikke noe i veien for at flere enn én kan se film sammen. For det første ser du bildet selv om du sitter til høyre eller venstre for telefonen, og dermed har skrå synsvinkel. For det andre er lyden i de interne høyttalerne svært god. Det blir selvsagt best med hodesett, men i dette tilfellet er det altså ikke noe krav. 

Etter ca 20 forsøk på å få til et klipp som virkelig viser hva skjermen er god for, endte vi opp med videoen nedenfor. Den yter på ingen måte den fire tommers Super-AMOLED-skjermen rettferdighet, men du får ihvertfall et lite inntrykk av hva du kan forvente deg.

Vi kan uansett bekrefte at dette er en telefon du lett ser langfilm på, uten at det tærer på øynene.

Video av Divx-video på Galaxy S:

Vi kommer med en fullstendig test av Galaxy S så fort som mulig.

Les også:

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.