PODKAST

– For de fleste er faktisk de batteridrevne motorsagene å foretrekke

Batteridrevne motorsager er tema i ukens podcast.

Odd Richard Valmot og Jan Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan Moberg.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
11. aug. 2017 - 07:42

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Podkastpromobilde

Odd Richard har testet sju batteridrevne motorsager på hytta i sommer. Kan de virkelig måle seg mot de gamle bensindrevne to-takterne?

– For de fleste er faktisk de batteridrevne motorsagene å foretrekke, sier Odd Richard. I ukens podcast forklarer han hvorfor.

Vi får høre om fordeler og ulemper, batterikapasitet, sikkerhet og vedlikehold. Og ikke minst: Lyden av en elektrisk motorsag i studio!

Lytt til ukens podcast nederst i denne saken.

 

Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs nye podcast Teknisk sett.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes eller en annen podcast-app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

RSS-feed: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

Hør de tidligere episodene: tu.no/podcast

Ukens episode: 

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.