BLOG

Får denne en oppfølger?

WebOS 2.0 og høyoppløst berøringsskjerm er blant ingrediensene i det som kan være Palms neste telefon.

5. okt. 2010 - 15:42

Det er ikke veldig lenge siden HP kjøpte opp den vaklende mobilprodusenten Palm, som kun har lansert et lite knippe mobiltelefoner de siste årene. En av disse er den fantastiske Palm Pre, som alene er grunn nok til å håpe at produsenten fortsetter å produsere telefoner.

I kjølvannet av oppkjøpet har det selvsagt begynt å dukke opp rykter om nye produkter, og ett av disse ryktene dreier seg om en oppfølger til Palm Pre. Som det seg hør og bør når vi snakker om en ryktemodell, er selvsagt et kodenavn på plass: Mansion. (Kodenavnet til Pre var Castle...)

Foreløpig er det svært lite informasjon å oppdrive om Mansion, men telefonen skal være utstyrt med en berøringsskjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning (samme oppløsning som Sony Ericsson Xperia X10). Operativsystemet skal være neste generasjon av WebOS, altså WebOS 2.0. I motsetning til sine forgjengere skal ikke Mansion ha fulltastatur. 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Utover dette skal telefonen ha en design i samme sjanger som Pre. Og slikt er det ikke noen som klager på.

Om Mansion er en reell telefon eller bare et rykte får vi nok svar på iløpet av overskuelig fremtid. Det forventes at Palm offisielt lanserer minst én ny telefon i løpet av de neste to månedene.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Kilde: Precentral via i4u

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.