BLOG

Er dette Desire 2?

Det kan se ut som fjorårets HTC-bombe får en direkte oppfølger om en uke.

7. feb. 2011 - 13:00

HTC Desire ble en av fjorårets mest populære mobiltelefoner, og har høstet lovord verden over. Nå kan det se ut som om HTC satser på en gjentakelse av suksessen med en telefon som kort og godt får navnet Desire 2.

Ryktene rundt denne telefonen brøt ut da det tyske nettstedet HTC Inside postet et bilde av produktoversikten hos Vodafone,  der Desire 2 var en av de listede modellene.

Dette trenger i utgangspunktet ikke bety annet enn at noen har plottet inn et modellnavn i Excel og sendt ut bilder for gøy, men det er flere ting som tyder på at dette er en reell modell - for eksempel et lekket bilde av en hittil ukjent HTC-telefon.

Spesifikasjonene er naturlig nok langt fra sikre, men det antas at telefonen får både super AMOLED-skjerm og Android 2.3. Det er vel også ganske utenkelig at HTC lanserer en oppfølger til toppmodellen sin uten en betydelig oppgradering av maskinvaren.

Om vi får se den samme maskinvareplattformen som i HTC Desire HD eller Desire Z, eller om produsenten har tatt steget over til Qualcomms dobbeltkjerneplattform MSM8260 er nok mer klart om en ukes tid, tenker vi. 

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg.

Kilde: HTC Inside via Engadget

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.