OLJE OG GASS

Er dette de tre beste plattformene i Norge?

Disse leder an i kåringen av Norges beste innretning på sokkelen.

Oseberg A (til venstre) topper foreløpig kåringen vår, mens Heidrun (til høyre) ligger på andreplass og Gullfaks A på tredjeplass. Det er fremdeles god tid til å få din innretning opp på topp, ettersom det er en uke igjen av undersøkelsen vår.
Oseberg A (til venstre) topper foreløpig kåringen vår, mens Heidrun (til høyre) ligger på andreplass og Gullfaks A på tredjeplass. Det er fremdeles god tid til å få din innretning opp på topp, ettersom det er en uke igjen av undersøkelsen vår. Bilde: Harald Pettersen/Statoil, Øyvind Hagen/Statoil
18. nov. 2014 - 10:41

Vi er inne i dag to av Teknisk Ukeblads kåring av Norges beste innretning på norsk sokkel, og det er fremdeles en uke igjen til å svare på spørreundersøkelsen vår.

Vi har fått over 600 svar, og foreløpig troner Oseberg A på topp. Heidrun kommer inn på en foreløpig andreplass, mens Gullfaks A ligger på tredje.

God mat og flere goder

Foreløpig trekker mange frem maten, arbeidsmiljøet og fritidstilbudene som det beste med å jobbe offshore.

En arbeider på Oseberg A skriver blant annet at maten som serveres her er på høyde med hva som serveres på de beste restauranter, mens en ansatt på Heidrun skriver at fritidsaktiviteter som innebandy, fotball og volleyball, samt fantastisk ledelse og mat i helt i norgestoppen gjør det til den beste plattformen.

En ansatt på Ekofisk L skriver at han eller henne har vært på 30 ulike installasjoner, men at denne er den beste. Personen skriver at plattformen har tre kinosaler, enelugarer, internett som er raskere enn hjemme, dedikert gamingrom og at kokkene serverer fantastisk mat - som hjortesteik på tirsdager.

Les også: Har de en av Norges beste kantiner?

Trekk fram din plattform

Vi setter pris på innspill som dette og håper flere bruker muligheten til å svare på undersøkelsen vår. Det er fremdeles god tid til å få din innretning opp på topp.

Får du servert den beste maten? Har du den fineste lugaren? Er trimrommet det beste, eller er oppholdsrommet bedre enn din egen stue? Kanskje du er en del av Norges beste arbeidsmiljø?

I undersøkelsen har vi tatt med alle slags plattformer, rigger og flytende produksjonsskip (FPSO-er) som opererer i norsk farvann. Hvis du mot formodning ikke skulle finne igjen innretningen du jobber på, send oss en e-post.

Du kan rangere arbeidsplassen din i seks kategorier:

Les også: Slik er verdens største og mest automatiserte oppjekkbare borerigg

Uhøytidelig

Send oss gjerne bilder eller videoer av innretningen du jobber på, for eksempel av kantinen, boredekket eller spillrommet. Vi publiserer de beste bidragene. Og hvem vet, kanskje din plattform, rigg eller FPSO kommer ut som den aller beste i Norge?

Send dine bidrag til beste.plattform@tu.no, eller ved å klikke på denne linken.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en uhøytidelig kåring, ikke en gjennomgang av teknisk tilstand eller en fyllestgjørende gjennomgang av innretningene på norsk sokkel.

Les også:

Her er den mest kontroversielle plattformen i Arktis

Disse oljefeltene er størst i verden

Dette er verdens 11 største oljeselskaper  

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.