PODKAST

«Er det riktig at politikere valgt for fire år, skal avgjøre hvordan infrastrukturen i kommunen skal forvaltes?»

Ukens podkast er en valgsending uten krangel.

VALGKAMP: Vi dropper krangelen og snakker om de viktige tingene i ukens podcast.
VALGKAMP: Vi dropper krangelen og snakker om de viktige tingene i ukens podcast.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
6. sep. 2019 - 05:15

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Podkastpromobilde

Behovet for vann og kloakk i bakken, bredbånd, veier, digitale tjenester og mye annet som kommuner har ansvaret for drukner i krangelen om bompenger og rikspolitiske fanesaker når politikerne sloss om oppmerksomheten.

Vi fortsetter der vi slapp i forrige uke, og snakker med kommuneingeniør og teamleder for trafikk og vegdrift i Kongsvinger, Kjetil E. Lein. Han er også visepresident i Nito, og vet litt om de kommunale behovene for moderne infrastruktur og hva det koster.

Cand Scient Pål Enger er seniorrådgiver i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune. Han er også hovedtillitsvalgt i Tekna, og vet godt at selv landets mest folkerike kommune må ha orden på infrastrukturen.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podkasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.