BLOG

Desire HD i oktober?

Det er mye snakk om HTC Desire HD om dagen, og nå ser vi tegn på at den kan dukke opp neste måned.

9. sep. 2010 - 05:51

Det er ikke bare Nokia som skal lage rabalder i mobilmarkedet neste uke. HTC skal nemlig også holde pressekonferranse, og her forventes det at produsenten avduker nye modeller.

En av de heteste telefonene på ryktemarkedet om dagen er HTC Desire HD, som skal være - ja, du gjettet riktig - en HTC Desire med bedre skjerm. Nettbutikken Amazon bestemte seg nettopp for å kaste bensin på ryktebålet ved å legge ut et vagt bilde sammen med muligheter for å forhåndsbestille telefonen.

Siden HTC ikke har annonsert Desire HD offisielt, tok det selvsagt ikke mange minutter før annonsen var borte. Men det var tydeligvis ikke raskt nok, siden folket hos Electricpig fikk tilsendt et nydelig skjermskudd av annonsen.

Nå er vi selvsagt klar over at en slik annonse som dette ligger helt på topp på "enkle ting å mekke i Photoshop"-listen, men med bakgrunn i de hyppige ryktene, bildene og videoene (!) som har dukket opp de siste ukene, kombinert med HTCs pressekonferranse neste torsdag, velger vi å tro at den er ekte. 

Noe som betyr at Desire HD vil komme i salg i Europa den 18. oktober.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Kilde: Electricpig

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.