BLOG

Dell Streak er oppdatert til Android 2.2

Raskere, bedre menyer og to timer ekstra taletid.

23. nov. 2010 - 12:32

Det er ganske nøyaktig én uke siden vi testet Dell Streak, som med sine 220 gram og fem tommers skjerm best kan betegnes som en mellomting mellom mobiltelefon og tablet.

Les også: Test av Samsung Galaxy Tab

En av svakhetene i vårt testeksemplar var at den ble levert med Android 1.6, som mildt sagt begynner å dra på årene. Vi trakk ikke for dette i testen, da vi visste at en oppdatering til Froyo var rundt hjørnet.

Med nyeste versjon av Android får du både Wi-Fi hotspot og muligheter for å bruke den som USB-modem for en laptop. Du får også skikkelig Exchange-integrasjon, Flash-støtte, bedre respons og en hel del andre godsaker.


Har forbedret menyer, respons og taletid

Engadget har allerede tatt en nærmere kikk på en Streak med Android 2.2 under skallet, og har lagt ut en oppsummering av endringene.

En av de viktigste forbedringene er det oppgraderte menysystemet Stage UI, som har en del færre sperrer enn versjonen vi satt med. Blant annet får du nå muligheter for å vise både menyer og startskjerm i stående modus, slik at det faktisk er mulig å navigere med én hånd. Du kan også ha sju startskjermer, mot maks seks tidligere.

Engadget rapporterer om overraskende bra flyt når du blar mellom de forskjellige startskjermene, selv om du skulle ha proppet alle sju fulle av widgets, snarveier og annet rask.

I tillegg til en jevnt over bedre responstid, skal også taletiden ha økt med hele to timer. Det kaller vi oppdatering!

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.