Åpner Oslo-kontor: – Norge er et land med mange flinke utviklere, men forholdsvis få produkt- og teknologiselskaper. Vi tror vi kan tiltrekke oss sterke fagfolk som ønsker å gå i dybden på en bransje, sier Tapad-medgründer Dag Liodden. (Bilde: Julie Evensen)
EKSTRA

Tapad åpner Oslo-kontor

Dag er teknologen bak Telenors milliardoppkjøp

  • TU Ekstra

New York: Tapads åpne kontorlandskap på adresse 60 Madison Avenue er fylt til randen med arbeidsstasjoner. Flere flyttekasser står rundt omkring i de lyse lokalene. I løpet av fem år har selskapet vokst fra 0 til flere hundre millioner kroner i omsetning.

Etter at Telenor kjøpte Tapad for 360 millioner dollar for knapt ett år siden har organisasjonen akselerert. Og det er ingeniøravdelingen som vokser raskest: I løpet av 2017 vil avdelingen runde 100 ansatte, av totalt 216.

Nå skal startup-suksessen etablere seg i Norge. Nå i januar åpner Tapads Oslo-kontor.

Teknisk sjef i Tapad, Dag Liodden, kommer i følge med to fra selskapets PR team. Han ser ikke ut til å være preget av at det er travle tider, men drar ofte på smilebåndet og bruker god tid selv om han har ventende avtaler.

Liodden har vært involvert i alle nyansettelser siden han startet Tapad sammen med seriegründer Are Traasdahl i 2010. Det siste året har det blitt mindre personalansvar og en større rolle i selskapets strategiarbeid.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

Som Ekstra-medlem får du lese unike artikler på Tu.no og Digi.no hver uke.

Eksklusive artikler | Fordypning og innsikt | Rabatt på konferanser

månedlig

Kr 199
Kr 50 per uke
Prøv gratis
Første måned gratis
Én måned gratis
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?