Conoco og Easy Well vant ONS-priser

Stavanger ONS:

Prisen ble tildelt selskapet for å ha kommet opp med en innovativ løsning på problemer med brønnkomplettering. Produktet tilfredsstilte også kravet om å ha et kommersielt potensial.

Ifølge selskapet selv fant de svar på problemer som lever opp til navnet på selskapet - en enkel løsning. Selskapet har fått støtte og hjelp av Norsk Hydro i arbeidet.

Inkubatorprisen skal stimulere til nytenking, entreprenørskap og forretningsutvikling. Norske Conoco ble kåret til beste stand. Prisen ble tildelt på bakgrunn av standens utforming, budskap og hvordan menneskene på standen så ut til å trives med jobben.

Aftenposten-journalist Alf Ole Ask fikk presseprisen for mange års arbeid med internasjonal olje- og gassvirksomhet kombinert med politiske aspekter.

Landmark Graphics fikk Roger Vielvoyes minnepris. Det Halliburton-eide sleskapet fikk prisen for å gripe muligheten til å kommunisere godt med pressen. Selskapet har blant annet benyttet anldeningen under ONS 2002 til å invitere de ca. 100 olje- og energijournalistene til sitt teknolgisenter i Stavanger.

Internettutgaven til Financial Times, ft.com, ble hedret med mediaprisen.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå