FORBRUKER

CES 2022: Et tynnere forbrukershow

Det manglet ikke attraksjoner på årets CES-messe i Las Vegas. Det som manglet, var flere mennesker.

Det var 2300 utstillere på årets CES-messe, men adskillig færre publikummere enn vanlig.
Det var 2300 utstillere på årets CES-messe, men adskillig færre publikummere enn vanlig. Foto: Odd Richard Valmot
13. jan. 2022 - 17:00

Så ble det CES 2022 likevel. Fjorårets teknologi- og elektronikkmesse ble avholdt rent virtuelt, og selv om pandemien har gjort oss mer digitale, var en digital messe en fiasko. Derfor var det flott å kunne møte opp til en skikkelig fysisk messe igjen. Og det er synd å si det, men det at så få møtte opp, var en behagelig opplevelse.

Som regel er det pakket fullt over alt. På messen, i byen, på hotellene og på transportmidlene. Slik var det ikke i år, men 2300 utstillere bød likevel på masse nyheter. Det var alt fra romfarkoster, selvkjørende gigantiske traktorer og TV-er til printere som kunne gi deg en engangstatovering. Så det ble som før. En messe som var altfor innholdsrik til at vi kom gjennom alt. 

I dagens podcast oppsummerer vi, passe jetlagged, en del av opplevelsene. Som at vi fikk oss en tur under en liten bit av Las Vegas i Elon Musks tunneler, som om noen år skal strekke seg lags hele «The Strip».

Teknisk sett: Moberg & Valmot

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Normalt publiseres Teknisk sett hver torsdag ettermiddag.

Elbil – Teknisk sett

TU har også startet podkast om elbiler. Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.