PODKAST

5G, autonom varelevering og korona: Vi oppsummerer CES 2021

Når vi ikke kan delta på verdens største messe for forbrukerteknologi i Las Vegas, må vi snakke med mannen som har oversikten og den digitale varianten av den årlige  forbrukerfesten.

Forsker på forbrukertrender: Steve Köenig. Han er forskningssjef i CTA - Consumer Technology Association. Organisasjonen som arrangerer CES i Las Vegas. Utenom i år.
Forsker på forbrukertrender: Steve Köenig. Han er forskningssjef i CTA - Consumer Technology Association. Organisasjonen som arrangerer CES i Las Vegas. Utenom i år. Foto: Odd Richard Valmot
14. jan. 2021 - 20:30

I år har vi ikke vært på CES i Las Vegas. I stedet har vi fulgt med så digitalt det har latt seg gjøre. Det gir jo en viss oversikt, men for å kunne si noe mer fornuftig har vi fått med vår gamle kjente Steve Köenig.

Han er forskningssjef i CTA – Consumer Technology Association. Organisasjonen som arrangerer CES. Hans jobb er å holde utviklingen av forbrukerteknologi på pulsen og er nok den nærmeste kilden vi kommer.

Vi har snakket med Steve om CES siste dag for å høre hvordan det gikk og hva vi kan vente oss i år og ikke minst til neste år når pandemien er over. 

Samtalen er innom ikke minst utviklingen innen autonome transportsystemer og 5G – og selvsagt koronateknologi.

Teknisk Sett: Moberg & Valmot

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Normalt publiseres Teknisk sett hver torsdag ettermiddag.

Elbil – Teknisk sett

TU har også startet podkast om elbiler. Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.