T2

Mye for pengene

TEST: Logitech UE Air Speaker.

Logitech UE Air Speaker.
Logitech UE Air Speaker. Bilde: Christian von Schack
Håvard Holmedal
4. mai 2013 - 11:00
Vis mer

Denne testen er en del av vår 8 solide trådløse høyttalere .

For en stund siden kjøpte Logitech opp lydspesialisten Ultimate Ears, som blant annet lager fantastiske øremonitorer til scenebruk. Kan det høres at de har fått hjelp med lyden?

Lang kontakt

Denne enheten er mest for de som har et Apple-produkt eller flere, men det er vel knapt en begrensende faktor. Det er jo mange nok iPhone/iPod-eiere der ute til å drive et helt marked for dockingstasjoner og tilleggsutstyr.

Det vi la merke til første gang vi forsøkte å koble en Apple-enhet fysisk til Air Speaker var at kontakten i dockingen faktisk var lang nok til å gå igjennom plastbeskyttelsen rundt iPad-en min.

Det er nemlig en ganske stor turn-off å måtte fjerne hardplast eller silikonbeskyttelsen rundt enheten for å spille musikk. Dockingen forsvinner også inn i enheten når den ikke brukes.

AirSpeaker har også AirPlay for de som ønsker å spille trådløst, og det settes opp på et blunk.

Designet er ganske fint, synes vi. Den har en svakt buet front, og et ganske nøktert utseende. Noen Samsung DA-E750 er den imidlertid ikke.

TEST: Disse får maks lyd ut av din iPhone

Lyden

Det er veldig mange av disse enhetene etter hvert, og konkurransen er beinhard. Lyden i AirSpeaker er god, og med en bass som absolutt ikke gjør seg bort.

Den er ganske så kontant, og fargerik og blir enda fyldigere når enheten plasseres inntil veggen.

Mellomtonen og diskanten er balansert og nøytral, og den har ingen spesielle lydmessige egenskaper som imponerer spesielt.

AirSpeaker er først og fremst jevnt bra helt fra bassen og opp, og den leverer solid og detaljert lyd som imponerer til prisen.

Denne saken er levert av lyd-, bilde- og hjemmekinomagasinet Watt.

Les også:

Her er Samsungs Apple TV-konkurrent

Er klokka den nye greia?

TEST: Simple Audio: Endelig har Sonos fått en verdig konkurrent

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.