Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Transporterer du rådyrt utstyr i billige kasser og kofferter?

Del

I mange bransjer, ikke minst innenfor teknologisektoren, mangler det ikke på investeringer i utstyr. Men når dette skal transporteres, organiseres og beskyttes, er det kanskje ikke like lett å hente midler.

– Innenfor mange ulike bransjer er det sensitivt og verdifullt utstyr som trenger ekstra beskyttelse, f.eks. spesialverktøy, måleinstrumenter og liknende, sier teknisk sjef i Grove Knutsen, Ole Henrik Gram.

– Det er ofte snakk om store verdier og man er helt avhengig av at man kan stole på at utstyret blir fraktet trygt helt frem, uten skader fra fukt eller støt. Det er med dette utgangspunktet vi kom opp med Trygt i Boks-konseptet.

Grove Knutsen er en kjent leverandør av transportkasser som tåler tøffe tak og gir brukerne mer orden i sakene. Nå introduserer de konseptet Trygt i Boks, med anerkjente fabrikanter av transportkasser i aluminiumskasser og hardplast.

– Vi i Grove Knutsen har jobbet med kasser og innredninger av kasser i mange år og har god erfaring med å tilby riktig løsning. Vi er svært effektive og tilbyr alt fra rådgivning og teknisk tegning til skjæring av innredning, forklarer Gram.

Lages med skreddersøm

Fresemaskinen MultiCam 3D lager spesialtilpassede løsninger for Trygt i Boks 
Fresemaskinen MultiCam 3D lager spesialtilpassede løsninger for Trygt i Boks 

Trygt i Boks består av komplette løsninger fra ledende europeiske produsenter som Zarges, Raaco og Explorer Cases. De solide aluminiumskassene fra Zarges holder meget høy standard og brukes daglig under krevende forhold innen forsvaret, industri, offshore og på ekspedisjoner. Explorer Cases fra Italia er kjent for sine robuste kvalitetskofferter i hardplast som tåler ekstreme påkjenninger. De verdensledende kassene og koffertene gir god logistikk og sikrer at verdifullt utstyr kommer uskadd fram. Disse kassene kjennertegner proffer over hele verden.

Riktig kasse og innredningsløsning er helt avgjørende for å kunne beskytte verdifullt utstyr under transport og lagring. Det er mange gode grunner til å velge kasseinnredning fra Grove Knutsen som passer deg, her er seks av dem:

1. Vanntett transport og oppbevaring. Vi har kasser og kofferter som er helt vanntette og som tåler å bli utsatt for kraftig og hyppig vannsprut og stor påvirkning av støv og andre partikler, som for eksempel ved bruk på kjøretøy, tilhengere, båt, offshore etc.

 
 

2. Støtsikker transport og oppbevaring. Vi har støtsikre kasser og kofferter med ekstra tykke vegger. Vi tilbyr et stort spenn av spesialtilpassede innredninger til ditt utstyr som beskytter mot skader under transport og oppbevaring.

3. Orden i utstyret. Med orden i utstyret sparer du både tid og penger. Når alt har sin faste plass i kofferter og kasser, får du god oversikt over utstyret. Jobben blir mer effektivt utført og det er enklere å ha kontroll på utstyret så du ikke mister noe.

4. Enklere logistikk. Ved å samle utstyr og verktøy i en kasse blir logistikken enklere. Alle kassene har gode håndtak (løftehåndtak, teleskophåndtak, etc.). Noen kasser er enkle å stable opp på hverandre med stablehjørner som gjør det lett å oppbevare kassene, andre modeller er tilpasset flykabin for de som skal fly, etc. Det er enkelt å flytte på større kasser og kofferter hvis man velger solide hjul.

5. Sikkerhet. Våre kasser og kofferter kan låses så man slipper tyverier. Det er også mulig å legge inn sporingsbrikke i kassene og vi ID-merker både innhold i innredningen og kassen om ønskelig.

6. Økonomi. Trygt i Boks er god økonomi. Ved å ta vare på utstyret vil det vare lengre, du vil spare tid på å ha god logistikk, du vil unngå skader og tap av utstyr.

Les flere artikler fra Grove Knutsen