Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Kan du bygge LEGO, kan du bygge sikre adkomstløsninger!

Del

Zarges står bak Creaxess

Zarges Creaxess gir deg muligheten til en sikker tilgang i høyden for å utføre arbeidet trygt.
Zarges Creaxess gir deg muligheten til en sikker tilgang i høyden for å utføre arbeidet trygt.

Takket være Creaxess kan alle nå lage skreddersydde, godkjente og sikre adkomstløsninger i aluminium for ethvert behov. Det er den tyske anerkjente merkevaren Zarges som står bak online-løsningen Creaxess. 

– Dette er et enkelt, fleksibelt og tidsbesparende system som gir en trygg og sikker adkomst til ditt arbeidsområde. Dette kan være utilgjengelige steder der man har behov for reparasjon, inspeksjon eller vedlikehold. Kan du bygge LEGO, kan du bygge Creaxess, sier Mikkel Gedde, Markedssjef i Grove Knutsen.

Tar 10 minutter

På www.creaxess.no kan du med få tastetrykk bestille en skreddersydd adkomstløsning, med dine mål. Du velger først blant seks ulike trapper, broer, plattformer og overganger. Bestem vinkel, bredde, rekkverksløsning, trinntype og eventuelt plattformstørrelse. Trenger du tilbehør som hjul eller sentrallås kan du legge inn det også. Til slutt får du opp leveringstid, pristilbud og 3D-tegning. Hele prosessen tar kun ti minutter, og du trenger ikke forlate kontorstolen.

Du trenger kun en unbraconøkkel

Vis mer

Creaxess består av moduler i lett aluminium som settes sammen til skreddersydde adkomstløsninger – kun med en unbraconøkkel. Aluminium er lett, har korrosjonsklasse 3 og gjør konstruksjonen enkel å flytte på. 

– Produktene i markedet har lenge vært preget av kompliserte konstruksjoner og tunge materialer som stål. Ofte blir adkomstløsninger spesialtilpasset og sveiset sammen hos et verksted. Med Creaxess får du et mye billigere, raskere og enklere alternativ, sier Gedde. – Og med kort leveringsstid på 4-5 uker!

 

Du har uendelige muligheter til å lage trapper og plattformer med Creaxess-systemet fra Zarges.  
Du har uendelige muligheter til å lage trapper og plattformer med Creaxess-systemet fra Zarges.  

Brukes av Ikea og Riis Bilglass 

Service på utilgjengelige steder blir trygt og enkelt med trappemodul med repos og rekkverk.
Service på utilgjengelige steder blir trygt og enkelt med trappemodul med repos og rekkverk.

Markedssjefen i Grove Knutsen kan fortelle at IKEA allerede er godt i gang med å bruke skreddersydde løsninger fra Creaxess. De har laget fastmonterte adkomstplattformer til avfallshåndtering i bedriften. Scania hadde behov for en mobil vedlikeholdsplattform. Og Riis Bilglass bygget en spesialløsning for å raskt kunne bytte ruter på tyngre kjøretøy. Mulighetene er uendelige, for både små og store dimensjoner. 

– Alle som i dag har en litt utrygg eller ukomfortabel måte å gjøre arbeid over bakkeplan kan ha nytte av en Creaxess-løsning. Noen bruker en bukk som adkomst til maskiner eller en trappestige til arbeid i høyden. Dette kan bryte med forskriftene og EN-standardene. Zarges Creaxess er en godkjent løsning og følger samme kvalitet som andre Zarges produkter. Alle produkter er testet, godkjent og sertifisert av TÜV iht. Maskindirektivet EN 14122.

– Både store og små bedrifter har glede av de unike adkomstløsningene og vi ser at det smarte systemet bidrar til både å redusere kostnader og forbedre logistikken i svært ulike prosjekter innen industri og lager, avslutter Gedde. 

Grove Knutsen er Norges ledende leverandør av profesjonelt arbeidsutstyr og leverer de innovative, flatpakkede Creaxess-produktene til kunder over hele landet.

Les flere artikler fra Grove Knutsen