Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Vil du jobbe med Norges mest spennende teknologiselskaper?

Ja, det vil du. Så bli kommersiell teknologiskribent hos oss!

 
 

Hei!

Vår satsing på nye inntekter og innhold vokser. Veldig mye, og veldig fort. 

For å klare å holde tritt trenger vi hjelp, og søker derfor nå en kommersiell teknologiskribent på fulltid, i fast stilling.

Hvem vi er, kort fortalt

TU Media  består av rundt 65 ansatte. Vår satsing på kommersielt innhold i form av en egen avdeling separat fra redaksjonen har gitt nye inntektskilder.

Majoriteten av arbeidet vi gjør består i dag av å utvikle, designe og produsere innholdsmarkedsføring spesiallaget for leserne våre, på vegne av annonsører, og det er det du i denne stillingen vil i ha fokus på.

Ambisjonen er å bli en soleklar nummer én på teknologireklame i Norge. Det skal vi gjøre gjennom å utvikle helt nye og veldig spennende inntektsområder.

Fokusområdet til de nye stillingen vil være innen både IT,  bygg, anlegg, fornybar, ingeniørarbeid og mye mer.

Du skal få bli med på å bane vei i Norge med teknologireklame av et helt nytt kaliber; god, sterk historiefortelling som leserne oppriktig setter pris på, samtidig som det skaper resultater for annonsørene. I tillegg vil du få være tett på de nye satsningene vi skal spinne i gang.

Dette skal du jobbe med

Vi søker deg som elsker og kan fortelle gode historier på nett. Primært gjennom tekst og bilder, men også video. Du trives i gode diskusjoner med kunder, og hjelper dem med å lage god reklame som leserne finner nyttig og interessant.

Du vil jobbe med ett eller flere av fagområdene til TU.no og Digi.no. 

Har du interessene til en ingeniør, og kan skrive som en tekstforfatter er det deg vi er ute etter.

Jobben kan best beskrives som en god miks av en teknologijournalist, markedsfører og prosjektkoordinator. Kundene våre er typisk blant de mest spennende teknologi- og ingeniørbedriftene i Norge, og når vi lager saker får vi som oftest jobbe med indrefileten i disse selskapene. 

Det betyr at du vil få veldig mye frihet til å velge hvordan du går frem, samtidig som du er personen som selv gjør idéutvikling, produksjon, publisering og oppfølging av hver sak sammen med annonsørene. Med andre ord; det er en temmelig allsidig rolle, og vi lover deg god opplæring.

Dette har vi lyst til å gi deg

Hos oss vil du: 

  1. Lære utrolig mye, veldig fort
  2. Jobbe uavhengig og med mye ansvar for gjennomføring.
  3. Få en spennende karrierevei 

Hos oss får du muligheten til å snakke med og påvirke brorparten av Norges teknologiinteresserte lesere, via sterke nisjenettsteder med høy slagkraft på hvert sitt fagområde. Samtidig får du på kort tid komme tett på og jobbe med noen av de mest spennende merkevarene i Norge.

Du vil få mulighet til å lære ekstremt mye på kort tid. Innholdsmarkedsføring er et sterkt voksende marked, med en spennende fremtid. Vi ligger i tet på veldig mange områder, og ønsker å fortsette med det gjennom å øke kunnskapen din med for eksempel kurs, konferanser og studieturer.

Du vil jobbe tett med kunnskapsrike utviklere, selgere og tidligere redaksjonelle medarbeidere, som veileder og hjelper deg i det daglige. Ingen her er redde for å dele kunnskap og erfaringer, både på jobb og fritiden.

Ikke minst vil du hver eneste dag få jobbe tett med de største og viktigste merkevarene i Norge. Dette vil gi et unikt innblikk i Norges fremtid, og mulighet til å møte spennende eksperter på sine fagfelt, i en setting som gir deg ubegrenset tilgang til kildene. 

Fordeler hos oss

Helse

Helseforsikring og bedriftslege

Velg fritt

Mac eller PC? Du bestemmer.

Kunnskap

Relevante kurs og konferanser

God lønn

Konkurransedyktig

Reiseforsikring

Både jobb og privat

Færre regninger

Vi dekker telefon og internett.

Pensjon

Ganske bra nivå, noe alle bør tenke på

Sentralt

Oslo sentrum, midt i smørøyet når hjemmekontoret dabber av

Bli med på ferden

Kjappe fakta om stillingen

  • Stillingene er fast, fulltid.
  • Søknadsfristen er 7. februar , og vi kaller inn til intervjuer forløpende.
  • Tiltredelse skjer gjerne fort som fy, eller noen måneder frem i tid om det må til for å få deg med på laget.

Søke gjør du ved å sende oss en mail med søknad og CV.

Vi er ikke veldig høytidelige, og vil bare komme i kontakt med den rette personen som er engasjert, flink og har lyst til å utvikle seg til nye høyder innen faget. Nyutdannede som erfarne!

Vi snakkes!

– Pål Unanue-Zahl
pal@deltav.no

Denne annonsen er publisert av TUM Studio, en underavdeling av Teknisk Ukeblad Media. Journalistene og redaksjonen i Tu.no og Digi.no er ikke involvert i produksjonen.
Personvern
© TUM Studio 2022