×
Annonse fra TUM Studio for

Vant du en slagbormaskin?

ANNONSE: Vant du en slagbormaskin?
  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Tu.no er ikke involvert i produksjonen.

TOOLS har alt proffbrukeren trenger og enda litt til. Med over 300 000 varelinjer er det ikke mye du må dra et annet sted for å få tak i, uansett om det er til byggeplassen, kontoret eller verkstedet. TOOLS leverer nemlig langt mer enn bare verktøy!

Med et så stort utvalg er det faktisk lettere å ramse opp det du ikke får tak i fra en TOOLS-butikk. Vi tenkte imidlertid at det ville være mer spennende å se om du kunne gjøre den jobben – så derfor har vi laget en liten konkurranse.

I bildet for denne saken har vi lagt inn ett eneste produkt som du ikke får kjøpt fra TOOLS. Klarer du å se hvilket?

Se nøye etter, og legg inn svaret ditt i skjemaet nedenfor.

Mandag 6. november trekker vi ut en vinner som har svart riktig, og får en Milwaukee slagbormaskin med to 5Ah-batterier og lader. Vi kommer ikke til å bruke opplysningene dine til noe annet enn denne konkurransen. Vinneren offentliggjøres i denne saken etter trekningen.

(Hint: Hvis du trenger hjelp finner du det meste på nettbutikken, TOOLS.no!)

Konkurransen er ferdig

Konkurransen er nå avsluttet, og blant tusenvis av riktige svar ble vinneren Britta V. M. fra Hordaland – vi gratulerer! Vinneren blir kontaktet direkte.

Som mange skjønte var det hockeykøllen som ikke hørte hjemme i bildet. Alt det andre du ser, fra Zalo Ultra til ullundertøy, er nemlig å finne hos TOOLS. Driver du tilfeldigvis med hockeykøller finnes det også relevante varer for deg – se for eksempel isoleringsbånd 313, som er svært egnet til å surre bladet på nettopp hockey- og bandyklubber.

Driver du i stedet med hardt arbeid utendørs burde du ta en titt på høstens synlighetstøy, nå som mørket og kulda er i ferd med å sette inn. Hvis du ikke vant slagbormaskinen i denne omgang burde du også  ta en titt på høstens kampanjeprodukter hos TOOLS, hvor du kan finne både denne maskinen og flere andre produkter til en hyggelig pris.

Konkurransen ble avsluttet ma. 06. nov. 14:00.

  1. Hvilket produkt passer ikke inn?

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)