Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Ingen kjenner norsk industri som oss

Del

Enten du tilbringer store deler av dagen ute i bitende kulde, på knærne i grøfta, på en byggeplass eller i kamp mot naturkreftenes rå styrke, så vet både du og vi at viktige jobber krever riktig utstyr. 

 
 

Du som jobber der ute i røffe vilkår, du som kjenner på kroppen hvor fysisk krevende det kan være, og du som iblant risikerer livet – du vet hvor viktig det er å holde deg tørr, varm og sikker på jobb. Du vet hva du trenger for å utføre jobben din på en trygg, enkel og mer effektiv måte, enten det er snakk om arbeid på bakkeplan med større maskiner, utpå havet i en fiskebåt, i et verksted eller i et produksjonslokale. 

Det vi i TOOLS og Univern vet er nøyaktig hva som skal til av verktøy, maskiner, verneutstyr, arbeidsklær og forbruksmateriell, som skal til for å holde deg gående hver eneste dag, året rundt. Vår erfaring og nærhet til deg som kunde gjennom en årrekke, har gitt oss en unik forståelse av den norske industrien – en industri vi er svært stolte av å være en del av. 

Det er takket være den nære relasjonen og tette samarbeid med nettopp kundene våre, kombinert med lokal tilstedeværelse, at vi kjenner deg og vet hva akkurat du trenger i din jobb. Kanskje til og med når du ikke vet det selv.  

Vi kjenner menneskene i arbeid best

 
 

Selv om vi i TOOLS og Univern jobber med mange forskjellige næringer, er det likevel ett ord som kan oppsummere alle aspekter av vår virksomhet: KVALITET. Vi overlater aldri noe til tilfeldighetene. Vi vet at det er detaljene som er avgjørende og at det er de små tingene som kan utgjøre de store forskjellene.

Vi tenker på det hver eneste dag. TOOLS og Univern kjenner markedet og menneskene i arbeid best, og vi vet hva riktig utstyr har å si for jobben du gjør. 

Om du er håndverker, fisker, maskinfører, transportør – eller noe helt annet – så er du på jobb for å sette spor inn i fremtiden. På jobb for å få Norge til å gå rundt. Vi vet. INGEN kjenner norsk industri som oss.

Vi i TOOLS og Univern sørger for at du som jobber i ulike deler av norsk industri kan utføre jobben din på en effektiv, trygg og sikker måte.

Les flere artikler fra TOOLS