05:47:55Nyhetsstudio
Zaptec venter betydelig vekst

Zaptec venter en betydelig kontantstrøm-generering i 2025-2026.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport onsdag.

Bruttomarginen i fjerde kvartal 2023 var på 37 prosent, sammenlignet med 39 prosent foregående kvartal. Selskapet venter en fortsatt sterk vekst fremover.

«Vi har posisjonert oss strategisk for å gå inn i internasjonale markeder, ved å dra nytte av våre produkters styrker og konkurransefortrinn. Når vi utvider vår rekkevidde utenfor nasjonale grenser, forventer vi betydelig vekst i inntekter fra eksport», skriver selskapet.

Videre har selskapet vellykket startet salgsoperasjoner i Frankrike, og har blitt godt mottatt i Benelux-regionen hvor de nå bygger momentum.

«Mens vi fortsetter å utforske muligheter i Storbritannia, fokuserer vi også på å maksimere effekten. Vi har etablert partnerskap med nye distributører på tvers av ulike europeiske markeder. Disse samarbeidene er avgjørende for å utvide vår markedsandel», heter det i rapporten.

Selskapet melder også om flere nye produktutgivelser den kommende tiden, skreddersydd for det europeiske massemarkedet. De kommende utgivelsene adresserer forbrukernes behov og er i tråd med markedsutviklingen, og posisjonerer selskapet for suksess, fremgår det av rapporten.