17:01:37Nyhetsstudio
To personer skadet i voldshendelse i Kvinesdal – én til sykehus med luftambulanse

To personer er skadet etter en voldshendelse i Kvinesdal i Agder søndag formiddag. Én person er pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Politi og ambulanse rykket ut til en privat adresse i kommunen søndag formiddag etter å ha fått melding om en alvorlig hendelse. Der fant de én skadet person.

– Da vi kom fram til stedet, var den fornærmede våken og bevisst, og vi kunne kommunisere med vedkommende. Det er et godt utgangspunkt, sa operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB klokken 10.38.

– Per nå er det ingen opplysninger som tilsier at det er snakk om livstruende skader, men det er for tidlig å si helt sikkert, og kan endre seg, understreket han.

Vedkommende ble fløyet til sykehus med luftambulanse, og skadeomfanget er ellers ukjent.

I en oppdatering klokken 11.25 melder politiet at ytterligere én person får tilsyn av ambulansepersonell. Vedkommende har lettere skader.

Like før klokken 12 søndag bekrefter politiadvokat Geir Magne Søfteland til VG at én person er pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Politiet ønsker ikke å gå ut med detaljer om antallet involverte, kjønn eller alder. Det jobbes med å innhente opplysninger om hendelsesforløpet og eventuell foranledning.

Politiet meldte om hendelsen klokken 10.32 søndag formiddag.