Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Schneider Electric vinner byggautomasjonskontrakt for 130 millioner kroner

Livsvitenskapsbygget. Illustrasjon: Statsbygg.
Livsvitenskapsbygget. Illustrasjon: Statsbygg.
Schneider Electrics formål er å legge til rette for at hver og en av oss skal få mest mulig ut av energi og ressurser. Vi ønsker å være en brobygger for fremgang og bærekraft for alle og kaller dette Life Is On. Vårt oppdrag er å være din digitale partner for bærekraft og effektivitet. Vi driver digital transformasjon med innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for boliger, bygg, datasentre, infrastruktur og industri. Vi er det mest lokale av globale selskaper og vi jobber for åpne standarder og økosystemer av partnere. Dette er viktige drivere for våre felles formål og verdier, med hovedvekt på «inclusive» og «empowered». For mer informasjon: https://www.se.com/no

Schneider Electric signerte fredag 5. mai 2023 den prestisjefulle kontrakten for leveranse av byggautomasjon på Livsvitenskapsbygget, med Statsbygg som oppdragsgiver.

Denne annonsen er publisert av TUM Studio, en underavdeling av Teknisk Ukeblad Media. Journalistene og redaksjonen i Tu.no og Digi.no er ikke involvert i produksjonen.
Personvern
© TUM Studio 2023