BLOG

Xperia-planene lekker ut

Det er ingen overraskelse at Sony Ericsson skal oppdatere Xperia X10-telefonene sine til Android 2.1. Men det er alltid interessant å se på planene selskapet har.Derfor er det praktisk at denne planen som angivelig stammer fra Sony Ericsson har dukket opp. Den kaster lys over hva oppdateringene vil bringe til telefonene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. sep. 2010 - 13:08

Dersom dokumentet faktisk er ekte og stammer fra Sony Ericsson får Xperia X10 (den svære) videoopptak i 720p, altså HD, sammen med Android 2.1-oppgraderingen. Den får også kontinuerlig autofokus under filming, slik Vivaz-telefonene til selskapet har.

Les også: Test av Sony Ericsson Vivaz »


Xperia X10 får også støtte for HTML5, fem startskjermer, og mulighet for å knytte opp sosiale nettverk til kontaktlisten. Menysystemet skal også oppdateres.

X10 Mini, Mini Pro og Xperia X8 får endringer i startskjermen i tillegg til støtte for Bluetooth 2.1. HTML5 og sosial kontakliste skal også komme på plass.

Deretter skal det komme en ny oppdatering, men det er fortsatt snakk om Android 2.1. Altså får vi ikke se Android 2.2 på telefonen med det første. Oppdateringen skal gi deg et oppdatert menysystem, forbedret Mediascape og Timescape, og støtte for flere språk.

Les også:
Test av Xperia X10 »
Test av X10 Mini »
Test av X10 Mini Pro »


Dokumentet ble først publisert på Xperia X10 Blog, og skal ha dukket opp under IFA-messen i Berlin nylig. Hvorvidt det faktisk er ekte gjenstår å se.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: XperiaX10.net

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.