MOBIL

Xperia Active er to uker unna

Du får snart et nytt og hardtslående alternativ om du er ute etter en vanntett Android-telefon.

12. sep. 2011 - 14:48
Vis mer

Her i Norge er vi glad i møkkavær samtidig som vi liker å holde kontakten med folk. Slikt blir det vannskader av.

Og det er nok også årsaken til at interessen for vanntette telefoner er såpass høy akkurat her. Om du i tillegg vil ha en smarttelefon har du per i dag bare ett alternativ: Motorola MB525 Defy. 

LES OGSÅ: Test av Motorola Defy

Men utfordrere er på vei. Først ut er Sony Ericsson Xperia Active, som ble vist frem første gang for drøyt tre måneder siden.

Vi har allerede fått teste ut et eksemplar av telefonen, og til tross for tidlig programvare ble vi imponert over hvor kjapp den var. Dette skyldes at telefonen har svært lettdrevet skjerm, samtidig som maskinvaren er den samme som i toppmodellene med større og mer krevende skjermer, så her har du mange hestekrefter å gå på.

Les hele lyntesten av Xperia Active

Rett rundt hjørnet

Vi var i dag i kontakt med Sony Ericsson, som kunne melde at telefonen er i rute til den planlagte lanseringen, noe som betyr at du vil finne den i butikkhyllene i uke 39, altså i slutten av måneden.

Prislappen lander på i underkant av 3000 kroner, og inkluderer håndleddsstropp og diverse annet sporty tilbehør.

PS: Samsung har også en vanntett Android-modell på vei, Galaxy Xcover. Denne er ventet på markedet i november, noe vi synes er helt fantastisk siden vi har lovet å bade med alle telefonene i sjangeren.

LES OGSÅ:

Spec-duell: Xperia Active VS Moto Defy

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.